Liksom jag

Först hette bloggen nåt annat, men det var jag inte nöjd med för det var liksom inte jag.

Sagan om pangkaka!

Kategori:


Jag sitter inne med en massa tips om hur man gör pangkaka på bästa sätt, and im dying to tell ya, my blogg!

Ta fram en skål. Fundera på om du ska orka göra pannkakssmet och kom fram till att du inte orkar. Ta fram våffelmixen och få färdig pannkakssmet med lite vatten istället. På förpackningen står det att du inte ska häva matfett i smeten. Smält lite margarin i en stekpanna och häll det i smeten. Börja steka. Överväg att skita i det hela för att det är för jobbigt men kom på bättre tankar och HÄRDA UT.

När du häller i för mycket smet i pannan (stekpannan alltså) är det bara att tippa tillbaka lite av den i bunken. När du gör så blir det massa överflödig smet på sidan av själva pannkakan. Den är god att äta! Tänk dock på att om det bränns som f*n när du håller pannkakan i handen så kommer det att bränna minst lika mycket när du stoppar in den i munnen.

Stek resten av pannkakorna med tungan i ett vattenglas.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: