Liksom jag

Först hette bloggen nåt annat, men det var jag inte nöjd med för det var liksom inte jag.

SNELA?!

Kategori: Allmänt


Syftet med min C-uppsats är att undersöka hur en svensk domstol, med hjälp av språkanvändning, konstruerar våld och övergrepp i fall som handlar om våldtäkt och våld mot en partner. 
 
Det innebär att jag nu sitter och lusläser just sådana domar.
 
Det är VIDRIGT. Vill nu ändra ämne till typ "små gulliga husdjur" eller möjligtvis "bebisar och deras bajsvanor". Till och med "Leif Pagrotskys skägg" skulle just nu kännas bättre.
 
Samtidigt känns det som en viktig grej... Får HÄRDA ut!
 
 

King Bore in tha house!

Kategori: Allmänt

 
Den är här nu!!
Are you här to stay?

Lägesuppdatering

Kategori: Allmänt


Just nu skriver jag C-uppsats. Än har jag inte stött på några större problem men brottas ändå med diverse ångest och panik. Möjligtvis har det att göra med att jag snart är "vuxen" (?) och arbetslös om någon månad. Har aldrig varit vuxen (möjligtvis lillgammal, eller tantig) och aldrig varit arbetslös. Det är två nya saker för mig, och det är svårt. 
 
Förutom att ligga i sängen och våndas om kvällarna (och tvinga sambis att prata mig till söms) så tar det sig i uttryck att jag när som helst kan bli extremt pessimistisk och slapp-benägen. Ska exempelvis om en liten stund inta ryggläge i soffan (med det sedvanliga benet i luften och händerna ihopkrånglade som hos en nykläcking) och enbart äta pepparkakor. Det är vad jag gör för att få mindre ångest av att jag inte GÖR någonting. Logiskt. Ja.
 
Vill ju också, mest för mitt eget minnes skull, påpeka att idag var dagen då "jag" hittade Svalkar Vinden. Bästa låten på, jäättejättelänge! 
 
Hej svej, hästpastej.

I am back!

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag ska köra igång igen. Jag tror liksom att jag "fått feeling" (<--- bra uttryck som jag aldrig fattade när det var inne, men som jag fått förklarat för mig idag). 
 
Bild relativt orelaterad.. Jag ville ha bildbevis på att jag fortfarande lever och det här är typ det senaste kortet jag var med på. Dessutom finns ju under-Liv med på bilden. Ni vet. Hon som är avkomma till Liv-modern.